E-mail

Hola a tod@s,

Recordad que podéis enviar vuestras sugerencias, dudas, preguntas, artículos, fotos, etc, a la dirección trabajadoresindignadosbcn@gmail.com.

Para facilitar la lectura de los correos estaría bien que se usara una estructura como la siguiente en lo que al título del email se refiere:

Título -> [Tipo de email] <Título del email>

Es decir, entre [..] poner una palabra general que describa el email, por ejemplo:

[FOTOS ALSTOM], [ACTA ENCUENTRO TABAJADOR@S], [OPINIÓN], [SUGERENCIA], etc.

Y después el título que le queráis dar al correo.

Muchas gracias.

Trabajadores Indignados BCN

Anuncios

2 Respuestas a “E-mail

 1. CONVOQUEM DEMÀ DIMARTS A LES 8AM I SOBRETOT A LES 12AM
  AL CARRER ARIMON 7, CANTONADA AMB BERLINÈS
  PER ATURAR LES OBRES PERJUDICIALS PER AL GINJOLER

  Uns quants veïns intentem aturar una obra que amenaça greument el ginjoler del carrer d’Arimon 7, cantonada amb Berlinès. Després d’una gran batalla mediàtica i veïnal, havíem aconseguit que cataloguessin i protegissin aquest arbre bicentenari, però quan faltaven uns dies per acabar el mandat, l’ajuntament en funcions, que havia fet una permuta al propietari, va decidir construir-hi també en lloc de protegir-lo, i en lloc de donar-nos als veïns la plaça que demanàvem.

  Es tracta del ginjoler més gran documentat a Europa (només al Marroc n’hi ha un més gros que estigui documentat). Al meu llibre “La plaza del azufaifo” ho explica
  http://www.melusina.com/libro.php?idg=22045

  No és un cas aïllat. L’ajuntament socialista ha castigat molt Sant Gervasi, que considerava un feu de CIU i del PP: ben a prop han destruït fa poc una plaça bonica, Joaquim Folguera, tallant els 29 lledoners amb el pretext de fer la línia 9 (en realitat, per protegir el pàrquing de sota) i després han abandonat les obres per manca de diners, i ara la plaça bonica i fresca, plena d’ombra, de nens i d’ocells, és un forat immens, ardent i brut, sense futur. I també a prop, han tallat salvatgement els arbres del darrere de Vil·la Florida amb el pretext de construir-hi una biblioteca. D’això en diem morir matant.

  Considerem que Barcelona està molt per sota dels índex de verd per habitant que recomana la OMS per a la salut dels ciutadans. Els últims anys, les tallades d’arbres i la desaparició de places amb terra i vert han agreujat la contaminació i la calor a l’estiu. L’asfalt s’escalfa molt més. Els vells arbres desprenen oxígen a l’atmosfera i ens són necessaris per respirar. Si s’apliquessin les lleis europees de protecció dels arbres, tot això no es podria fer.

  Per salvar el ginjoler, hem anat a la premsa i els mitjans i també hem fet un escrit a la Generalitat intentant que s’aturi.
  És ben estrany que en els tres dies que els quedaven de mandat, l’ajuntament en funcions hagi endegat aquest projecte, com una revenja simbòlica més contra un barri que mai no els ha agradat.

  Ara, l’Ajuntament pretén construir un centre social a la part baixa del terreny. TOTS els informes dels experts (en tenim tres o quatre de prestigiosos botànics, ecobiòlegs i enginyers tècnics agrícoles) avisen que, si construeixen al terreny, les arrels del ginjoler es veuran afectades i l’arbre morirà. Ja li van tallar les arrels del darrere quan es va construir l’edifici del costat.

  El ginjoler és l’arbre més sostenible que existeix. Pot resistir la sequera perquè escampa les arrels llargament i amb profunditat. A qualsevol ciutat d’Europa, aquest arbre estaria protegit i se li faria una placeta al voltant. És un arbre important i històric, en una ciutat sense densitat arbòria i en un barri on falta el verd cada vegada més.

  Si us plau, ajudeu-nos a salvar el ginjoler.

  Us convoquem demà dimarts, si no plou, a les 8 i a les 12 del matí per intentar evitar que les màquines tallin més arrels. (Si plou no vindran a treballar)

  L’AJUNTAMENT PRETÉN QUE LES OBRES NO AFECTARAN A L’ARBRE PERÒ EL TÈCNIC DE PARCS I JARDINS QUE ELS ASSESORA, JORDI SANTIAGO, ÉS EL MATEIX QUE VA FALSIFICAR L’EXPEDIENT FENT VEURE QUE EN LLOC D’UN GINJOLER BICENTENARI HI HAVIA UNA SIMPLE MOIXERA (Sorbus araucaria)

  Adjunto una pàgina de blog amb una fotografia del ginjoler i la fitxa d’arbre singular, així com alguns documents més

  JUEVES, JUNIO 23, 2011
  Morir matando

  Foto: Rafa Zaragoza, El azufaifo de la calle Arimón, 2007
  Parece incomprensible y delirante, pero así son las cosas. Cuatro días que les quedan en el ayuntamiento y los distritos son suficientes para destruir mucho más.
  El azufaifo de la calle Arimón, a pesar de estar catalogado y de ser el mayor azufaifo documentado de Europa -sólo en Marruecos hay uno mayor-, con al menos doscientos años de existencia, y ahora en plena expansión y floración veraniega, vuelve a estar gravemente amenazado. A pesar también de la batallamediática y ciudadana que nos llevó a expulsar al constructor y a catalogar el árbol.
  Ayer llegaron los obreros municipales para iniciar los trabajos de construcción en la parte baja del terreno.
  Todos los expertos nos lo han dicho. Si se construye en ese terreno, aunque sea en el extremo más alejado, el azufaifo morirá. Tardará dos o cuatro o seis años y morirá. Mientras que, si lo dejaran en paz, podría vivir otros cien años más, por ejemplo.
  Pero nuestros políticos detestan los árboles. No les importa que Barcelona haya superado los límites de contaminación, que la ciudad esté muy por debajo de los niveles de verde por habitante que reclama la OMS para la salud de los ciudadanos.
  Con el pretexto de ampliar la línea 9 del metro, engañaron a los vecinos del barrio y destruyeron la plaça Joaquim Folguera, con sus 29 frondosos almeces octogenarios, gastaron dos millones de euros en trasplantar 5 de ellos a una placita donde a su vez habían talado magníficos pinos centenarios para dejar las herramientas (!) y cortaron el resto. Una plaza suave y maravillosa, donde jugaban los niños y un núcleo frondoso absorbía contaminación y ruido, daba frescura, quietud y pájaros, que celebraba al pobre poeta -hoy envilecido por el desierto pestilente, ruidoso y sucio que han dejado-, con sus farolas modernistas, la “plaça Magritte” que decía Maria Casassas, se ha convertido en una especie de cantera abandonada y fea.
  En los desdichados jardines de “Vil·la Florida”, la antigua, frondosa y fresca Torre Sivilla, donde ya habían talado alegremente gran parte de los maravillosos ejemplares arbóreos sin razón alguna; ahora han tirado el muro de piedra histórico y han talado toda la arboleda de detrás de la casa, donde han dejado una triste zanja, con el perverso pretexto de construir una biblioteca. Eso mientras recortan el 83% de recursos a las bibliotecas catalanas. ¡Sería cómico si no hiciera llorar! Todo lo destruyen y sin resistencia, porque no hay instituciones que arbitren ni recursos contra ellos.
  Hereuville recuerda la descripción que Camus hizo de Argel: “comme un cancer malheureux, étalant ses ganglions de misère et de laideur…”.
  ¡Movilicémonos! No permitamos que destruyan también nuestro azufaifo.

 2. Hola companys, hemos intentado escribiros al mail, pero los rebota.

  Os enviamos el mail de convocatoria de la reunión del grupo de defensa de la sanidad pública. Pertenecemos a la asamblea de sanitat de acampadaBCN…

  Martes a las 19.30 horas en el Ateneu Rosa de Foc. (Carrer Rubi 5, esquina con carrer Topazi, metro Fontana)

  Sería genial poder contar con alguno de vosotros para las reuniones o, en todo caso, tener un contacto virtual para contar con la colaboración de vuestro grupo en todo lo que pongamos en marcha y, por supuesto, recibir igualmente vuestras propuestas y ayudar a la difusión.

  Si os interesa trabajar activamente en este grupo de trabajo (Defensa Sanitat Publica), enviadnos un mail a sanitat.acampadabcn@gmail.com. Igualmente estamos deseosos de recibir la información desde vuestras asambleas, plataformas, barrios y poblaciones.

  Salut!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s